Ve Špindlu si užijete skvělou jarní lyžovačku za nižší ceny!

 Life & Style 
13. března 2014 07:49 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Ve Špindlu si užijete skvělou jarní lyžovačku! Foto: skiareal.cz
Zatímco některé skiareály v Česku se s lyžařskou sezonou již pomalu loučí, ve skiareálu ve Špindlerově Mlýně tomu tak není. Sjezdovky i lanovky pro zimní sezonu budou v provozu minimálně do konce března. Navíc lyžujte již za nižší ceny.

„Lyžařské podmínky jsou ve Špindlerově Mlýně velice dobré, v současné době se stále lyžuje, předpokládáme, že se bude minimálně lyžovat až do konce března, a když budou dobré podmínky, tak i dubnu. Aktuálně máme na sjezdovkách 40 – 50 cm technického sněhu, sjezdové tratě jsou denně upravovány. V poslední době nám přeje i pěkné slunečné počasí, zvláště lyžování v dopoledních hodinách je díky němu tak i velice příjemné,“ uvedl ředitel skiareálu Čeněk Jílek.

Návštěvníci tak mohou lyžovat za nižší ceny. Ceník najdete na www.skiareal.cz

Po nedávné novince FRESH TRACK, tedy lyžování na ranním manžestru, přichází nyní skiareál s dalšími novinkami.

„Hned tou je cenově zvýhodněná akce Happy Fridays. Každý pátek lze lyžovat jen za 490 korun, tuto novinku spouštíme tento pátek a bude platit až do konce sezony a vztahuje se na všechny držitele Spindl Card, kterých je v letošním roce už více než 11 tisíc,“ dodává Jílek. Zvýhodněná cena bude poskytnuta po předložení Spindl Card na pokladnách na Hromovce, Horních Mísečkách, Medvědín a Sv. Petru.

Další z jarních novinek je i akce nazvaná Lyžujte 4 dny za cenu 3, která odstartuje v pondělí 17. března. Tento speciální skipas 4 dny za cenu 3 opravňuje držitele lyžovat jakékoliv 4 dny až do konce sezony za cenu 3 jednodenních permanentek, navíc tyto dny nemusejí jít za sebou. S tímto skipasem pak tedy za jeden den lyžování návštěvník zaplatí 488 korun. Tento skipas je nepřenosný a bude opatřen fotografií a není možné jej kombinovat s jinými slevami.

Jarní lyžování se ponese i v duchu zajímavé sportovní akce, dnech 27. – 30. března se zde bude konat Mistrovství ČR v alpských disciplínách.

Jarní lyžování se ponese i v duchu zajímavých sportovních akcí, o víkendu 15. – 16. března se koná SNOW SPORTS WEEKEND a ve dnech 27. – 30. března Mistrovství ČR v alpských disciplínách.

„Program SNOW SPORTS WEEKENDU je určen pro všechny věkové kategorie, počínaje rodinami s dětmi a začátečníky, přes víkendové sportovce až po profesionály, začíná v sobotu s otevřením lanovek,“ dodává Čeněk Jílek.

Během víkendu SNOW SPORTS WEEKEND máte šanci ve Špindlerově Mlýně potkat opravdovou špičku a navíc s ní změřit svoje síly. Do Špindlu zamíří několikanásobný vítěz Světového poháru a Mistr Světa ve skikrosu Tomáš Kraus, dvojnásobný vítěz světového poháru Michal Novotný a vítězka z Univerziády 2011 Klára Koukalová za snowboardcross, olympionička a česká reprezentantka ve sjezdovém lyžování Klára Křížová, či zástupci české freestyle snowboardové reprezentace Martin Mikyska a Daniel Paulíček.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum