Šeredová popadla děti a psa a vyrazila na lyže do Špindlu. A kde jsi nechala GiGiho, Aleno?!

 Celebrity 
11. března 2014 10:44 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Alenko, tohle ale není tvůj manžel... Foto: Skiareál Špindlerův Mlýn
Modelka Alena Šeredová byla dlouhá léta vázaná smlouvou a nesměla dělat žádné rizikové sporty. Po deseti letech pro ni skončilo toto skličující tabu. Popadla děti a vyrazila s nimi na jarní lyžovačku do Špindlerova Mlýna, kde má její rodina nově zrekonstruovanou hájenku na samotě. Ohledně krize jejího italského manželství s fotbalistou Gigi Buffonem stále vyvstává mnoho nezodpovězených otázek. Pravdou ale je, že na hory přijela sama. Hovory však točila pouze na lyžování.

„Krkonoše a okolí Špindlu mám moc ráda. Občas provětrám i snowboard. Učila jsem se na něm jednu sezonu. Kopec sice sjedu, ale stále tak nějak více tíhnu k lyžím. Ještě jsem si zde ale nevyzkoušela Fresh Track, tedy lyžování na ranním manžestru. Hodně jsem o tom slyšela, že je to perfektní lyžovačka. Být na svahu dříve než ostatní,” svěřila se nadšeně modelka.

Společnost jí ovšem dělaly pouze děti a sem tam nějaký ten známý. Jako třeba ředitel skiareálu Čeněk Jílek, se kterým si dala na zahřátí malého panáčka hruškovice v nově zrekonstruované restauraci, která se tyčí přímo Na pláni.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum