Fanouškiáda skončila a rozdávaly se zlaté medaile. Příznivci sportu již nedočkavě vyhlížejí letní olympiádu v Riu de Janeiro.

 Sport 
10. března 2014 03:50 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Vítězové Fanouškiády spolu s olympioniky Fanouškiáda
„Dejte do toho srdce! Sportovci měli olympiádu, všichni ostatní Fanouškiádu!“ To bylo moto jedinečné hry, která provázela letošní Olympiádu v Soči.

Medaile v celkové hodnotě 1 000 000 korun předávali Ti, kteří již podobné kovy mají. olympijští šampioni Aleš Valenta, Katka Neumannová a Mirka Knapková. Ti se ostatně do Fanouškiády sami zapojili.

„Je vidět, že i fandit se musí umět a ti nejlepší si své výhry v podobě medailí rozhodně zaslouží. Ještěže já tu svoji už mám,“ uvedl Aleš Valenta, který společně s Katkou Neumannovou a Mirkou Knapkovou předal vítězům medaile ze čtrnáctikarátového zlata a ještě se se všemi přítomnými utkal na bobové dráze. Ovšem na ní to všem sportovcům pěkně natřel moderátor Tomáš Hauptvogel.

Kateřina Neumannová byla třetí. Celou akci pak následovně zhodnotila „Mám ráda, když se pasivní sledování sportu dá spojit se zajímavými aktivitami. Fanouškiáda mezi ně určitě právem patří. Je to skvělý nápad, obzvlášť teď, když se nejbližší olympiády nebudou konat v Evropě. Je tedy fajn, že se fanoušci mají kde „potkat“, podpořit sportovce v akci nejrůznějšími aktivitami i takto na dálku a ještě bojovat o medaile jako oni“.

Nezbývá než doufat, že si podobnou akci užijeme i v roce 2016, kdy bude probíhat letní olympiáda v Riu de Janiero.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod