Kolekce bot Carrie Bradshaw jde na dračku. Ale kapsu si na tom mastí i nejeden prohnaný fanoušek.

 Celebrity 
10. března 2014 13:24 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Dlouho očekávaná kolekce bot je na světě Foto: Twitter
Sarah Jessica Parker byla (a je) královna módy. Dny Sexu ve městě, když se po ulicích Manhattanu procházela ve střevíčkách Manolo Blahnik jsou sice pryč, ale teď kultovní herečka přivedla k životu svoji vlastní kolekci bot. Osmačtyřicetiletá hvězda ve čtvrtek v Los Angeles pořádala autogramiádu a ochotně zde podepisovala boty ze zbrusu nové kolekce SJP.

Ačkoli většina fanoušků čekala ve frontě kvůli tomu, aby si jeden ze vzácných pohádkových párů odnesli domů, našli se i tací, kteří na tom chtějí jen vydělat. Nejednoho člověka napadlo využít jedinečnou příležitost a obohatit svoji kapsu. Podepsané boty SJP jsou v současné době na internetové aukci eBay a průměrná výchozí cena se pohybuje okolo 650 dolarů. To není špatné, s ohledem na to, že jeden pár stojí původně 350 dolarů.

Těžko si totiž novinářku Carrie můžete spojovat s něčím víc, než s módními botami. Těch měla hrdinka seriálu desítky. Část bot dokonce nese název ”Carrie”, jako pocta roli, která ze Sarah udělala skutečnou hvězdu. „Když jsem boty navrhovala, inspirovaly mě například mašle, kterými jsem si svazovala vlasy jako malá holčička nebo samozřejmě celé módní zázemí seriálu. Věřím v kvalitu materiálů a nadčasovost designu. Proto jsem tuto kolekci stvořila s vírou, že ji ženy budou nosit několik let, nezávisle na módních trendech,” okomentovala herečka svoje dílo.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008