Michal David se připravuje na hudební důchod. Fušuje do nového řemesla.

 Celebrity 
08. března 2014 06:25 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Na horách nelyžoval, ale zato obsluhoval za barem Foto: Skiareál Špindlerův Mlýn
Hitmaker Michal David ještě o Vánocích trčel doma, zatímco rodina mu frnkla do Thajska na dovolenou, protože léčil zlomený kotník. Že je zase fit, to všem dokázal ve Špindlerově Mlýně, kde vystupoval v plné síle.

Před koncertem se zastavil v novém moderním Apres-ski baru ve skiareálu na Hromovce ve Špindlerově Mlýně, kam původně přišel jenom na drink, ale nakonec neváhal a klidně si na chvíli stoupnul za bar a dal se do obsluhování hostů. „Hory mám moc rád, i když nelyžuji. V mládí jsem měl úraz zápěstí a od té doby se lyžování a zimním sportům tak trochu vyhýbám, ale hrozně rád je sleduji v televizi. Jinak ta zasněžená atmosféra je paráda. A hory se mi líbí i v létě, zvláště ten svěží vzduch,” uvedl zpěvák.

V Apres-ski baru mu práce barmana šla pěkně od ruky. Přiznal poté, že má doma takový malý bar a rád obsluhuje i hosty doma. Kdyby si měl vybrat jinou dráhu, zvolil by prý barmana, kuchaře nebo něco jiného v gastronomii.

Koncert ve špindlerovské Dolské si Michal David užil a s překvapením žasnul, jaké věkové rozpětí hostů tam bylo. „Přišla si pro podpis nejen sedmiletá holčička, která mě miluje, ale i sedmdesátiletá paní, co mě poslouchala před dvaceti lety,” podivoval se král diskoték, který se odvázal i po výstupu a nasadil si divokou paruku s barevným čírem.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod