Díky podnikavé manželce si žije kavárenský povaleč Jan Kanyza v pohodlném luxusu.

 Celebrity 
06. března 2014 06:37 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jan Kanyza má herectví pouze jako koníček Foto: Facebook
Jak sám říká, celý život toužil po kariéře kavárenského povaleče. A protože jak známo, přání otcem myšlenky, splnil se Kanyzovi na stará kolena jeho sen.

Občas sice herce můžeme spatřit na televizní obrazovce, ale to už bere jen jako P.R. ke svým dalším aktivitám, a to hlavně k byznysu své podnikavé manželky. Hercův velký koníček je malování obrazů, kterému se věnuje již léta. Svá díla vystavuje v galeriích a se značným úspěchem i prodává. Ovšem na jeho pohodlný život by to nestačilo ani náhodou. Udržet si vysoký životní standart, byt v centru Prahy, luxusní chalupu v Sytové v Podkrkonoší a mít celoročně pronajatý ateliér v jihofrancouzském Languedocu, na to jsou jeho příjmy pořád příliš nízké.

Za svůj luxusní život herec vděčí hlavně svojí podnikavé ženě Žofii. Ta se do byznysu pustila hned po revoluci a po několika neúspěšných pokusech nakonec slavila úspěch se svým lunárním kalendářem a vydavatelstvím.

Její obchod je natolik úspěšný, že si Kanyza může hrát a kreslit pouze pro radost, a jak sám rád zdůrazňuje, věnovat se svému největšímu koníčku, popíjení dobrého vína a kouření havanských doutníků.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008