Katy Perry ve válce s muslimy. Je v tom nevinně?

 Celebrity 
06. března 2014 15:38 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Katy vypadá nevinně, ale umí i zazlobit FB Katy Perry
Po celém světě páchají atentáty na nevinné lidi a teď jim vadí klip Katy Perry? To už je fakt trochu moc. Popová zpěvačka Katy Perry zveřejnila na začátku roku nový klip k singlu Dark Horse z alba Prism, kde se z ní stala egyptská královna Kleopatra. Ovšem pozor! Video vyvolalo negativní reakce muslimů po celém světě. Dva dny poté, co vyšel klip, dokonce vznikla online petice, která žádá jeho stažení z internetu.

Kontroverzním bodem je podle odpůrců moment, kdy je v klipu zobrazen muž s dvěma přívěšky na krku, přičemž jeden z nich symbolizuje v arabštině boha. Katy Perry pak nechá muže i s medailonkem zmizet v písku. Podle organizátorů petice tím zpěvačka vyjadřuje negativní postoj k bohu a její klip je tak rouháním.

Petici do dnešního dne podepsalo přes 56 tisíc lidí ze všech částí světa. Signatáři své podpisy rovněž doplňují komentáři a je to celkem silná káva Přidáváme jeden z nich - Unik Salihu (Švédsko): „Jako muslim si myslím, že je to ostuda. Chce snad začít válku proti muslimům? Toto video nás uráží a musí být odstraněno dříve, než se něco stane!“
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008