Beata Rajská měla autogramiádu, zájemce o podpis ale nechala čekat

 Celebrity 
03. března 2014 15:04 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
V pisálkovské branži má ještě co dohánět Foto: Facebook B. Rajské
Návrhářka původem ze Slovenska Beata Rajská před pár měsíci nespíchla jen další modely, ale i knížku s názvem Ústřižky. Jedná se o její prvotinu a díky rodné slovenštině se u psaní v češtině i pěkně zapotila.

Písemné dílo slaví úspěchy a Beata tak prožívá novou etapu života, do které spadají například autogramiády po různých městech. Během nich zjišťuje, že asi přeci jen zůstane u módy, jelikož ten podepisovací koloběh poněkud nestíhá... „Dnes jsem měla autogramiádu v Brně. Nevím, jestli se vám někdy stalo, že jste si zafixovali čas (podle něčeho) a tím jste se řídili dál. Hrůza nastala, když mi 10 minut před plánovanou akcí ťukla v mobilu připomínka 15h autogramiáda Brno.” Na tom by nebylo nic divného, kdyby módní návrhářka Rajská zrovna nebyla 90km od něj. Jelikož Beata není kouzelnice, všem musí být jasné, že to nestihla.

Všechno ale dopadlo dobře. Návštěvníci, kteří se těšili na osobní setkání a podpis, vydrželi. Teď už prý raději bude ale Beata vždy na místě od rána a spořádaně na ostatní počká.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve