Ve Špindlu vyzkoušejte Fresh Track, fantastické ranní lyžování na manžestru

 Life & Style 
03. března 2014 11:50 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Užijte si perfektní ranní manžestr dříve než ostatní. www.skiareal.cz
Ve Skiareálu Špindlerův Mlýn si stále užijete skvělou lyžovačku, v provozu je téměř 20 km sjezdovek. Čekají na vás rozšířené sjezdovky na Medvědíně, večerní lyžování na Hromovce, nové Après-ski bary i novinka zvaná FRESH TRACK.

Na FRESH TRACKU budete moci lyžovat ještě dříve než ostatní a užít si tak perfektní ranní manžestr.

„Přicházíme s novinkou, která je určena pro skupinu minimálně 10 a maximálně 30 osob, ranní lyžování pak bude zakončeno společnou snídaní v nově zrekonstruované restauraci Na Pláni,“ prozradil ředitel Skiareálu Špindlerův Mlýn Čeněk Jílek.

Každý čtvrtek a sobotu si tak budete moci užít do sytosti toho správného manžestru a lyžování na naprosto prázdné sjezdovce – a to v čase od 7:30 do 9:00 ve Svatém Petru.

V ceně FRESH TRACKU je zahrnuta i bohatá “horská snídaně“ v luxusní restauraci Na Pláni, která navíc poskytuje návštěvníkům fantastické výhledy do špindlerovského údolí a na nezapomenutelná panoramata Krkonoš. Snídaně obsahuje i přípitek šampaňským i „něco ostřejšího“ na zahřátí po ranním lyžování.

A kdo nerad vstává, ten by si neměl nechat ujít večerní lyžování na Hromovce, právě zde je otevřen nový Après-ski bar se skvělou kuchyní, který je otevřen až do skončení večerního lyžování.

Více o Fresh Tracku najdete na www.skiareal.cz
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve