Ashton Kutcher se znovu zasnoubil. Demi Moore je to šumafuk, na své bolístky má jiné náplasti.

 Celebrity 
01. března 2014 13:58 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
A už je ruka v rukávě! Foto: Twitter
Tak už je to tady. Ashton Kutcher se zasnoubil se svou přítelkyní Milou Kunis. Herečka byla viděna s masivním diamantovým prstenem na svém drobném prstu. Hercovo randění s Milou nezačalo zrovna pozitivně, jelikož s ní byl nevěrný své exmanželce Demi Moore, která mu to následně dala pěkně sežrat během tahanic o majetek. My si ale myslíme, že z téhle noviny se Demi nebude nijak hroutit. Tedy alespoň ne veřejně.

1. Demi Moore má velkou slabost pro mladší partnery. Ashton Kutcher byl od ní 16 let. Krátce po sáhodlouhém rozvodu si našla sedmadvacetiletého rockera Seana. Poté byla viděna s kolouškem dokonce třiadvacetiletým, s hercem Alexem Pettyferem. Nebude jí tedy dělat problém zalepit bolístku dalším zajochem.

2. Rozvod se táhl opravdu dlouho a zprávu o nevěře už nejspíš vstřebala dostatečně. A jelikož už nějaký ten pátek bylo vidět, že Kunis nebyla jen holka na jednu noc, dalo se s tím počítat.

3. Říká se, že Mila Kunis v poslední době hodně přibrala, takže je možná těhotná. Jestli je to pravda, může se za chvíli Moore chlácholit tím, že má lepší postavu než ta proradná mrcha.

4. Kdyby šlo opravdu do tuhého, má Demi, obzvlášť potom, co Ashtona oškubala jako kuře, dostatek peněz na to zaplatit někomu plastiku, aby vypadal jako on.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít