„Osud mi podsekl nohy a bodl mě přímo do srdce,” rekapituluje Mahulena Bočanová svůj život

 Celebrity 
28. února 2014 06:08 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
A na co věříte vy? Foto: Facebook H. S. Vainerové
Známá kartářka Helen Silvan křtila v Praze své nové věštecké karty. Podle všeho je tato žena obdařena neobvyklým darem. Umí věštit z koule, zabývá se výkladem budoucnosti z karet, pořádá ezoterické zájezdy do ciziny nebo provádí úplňkové rituály. Prý už pomohla mnoha lidem ke štěstí a její výklady se skutečně plní... Hezky se to čte, ale kdo na tohle mystično nevěří, toho zkrátka nepřesvědčíte.

Třeba moderátorku Mahulenu Bočanovou byste přesvědčovat nemuseli. „Já chodím ke kartářce a věřím tomu. Vždycky se mi ty věštby vyplnily. I tarotový karty mám ráda, ale nepovím vám, kterou nejvíc. Bojím se, že kdybych řekla jednu, ostatní by mi třeba nebyly nakloněný,” prozradila vipstory.cz s husí kůží na zádech. „Taky věřím, že osud si tvoříme sami a každým naším činem si ho měníme. Ke mně byl absolutně spravedlivý. Na 50% byl ke mě extrémně velkorysý. Sypal na mě spousty úspěchů a štěstí, po jakém lidi touží, ale na druhou stranu mi hodně podsekl nohy a bodl mě do srdce. Do jediného místa, které vás bolí. Osud vás musí naučit, jak správně žít,” dodala Mahu.

Herečka Klára Issová by na rozdíl od Bočanové ke kartářce nešla. „Já jsem typ člověka, který má tendenci tomu věřit a akorát bych si to do života přitáhla. Věřím, že osud můžeme sami ovlivnit. Nějakou energii vyzařujeme a takové věci si do života přitahujeme. Pokud lidi na tuhle věc přistoupí, tak si myslím, že se snaží podle toho i svůj život tvořit,” řekla Issová pozitivně.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum