"Pracuju v šoubyznysu, mezi gayi se přímo topím..." povzdechl si herec, který nepěkně doplatil na svou údajnou homofobii

 Celebrity 
28. února 2014 12:28 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Mezi homosexuály se prý přímo topí Foto: Twitter
Na osobu herce Aleca Baldwina se v průběhu minulého roku sesypala pěkná řádka dramat. Jeho činy kariéře hodného chlápka nenahrávaly. Pustil si pusu na špacír a zarytě pronesl, že gayové mu zničili show. Jenže tím si pěkně zavařil. Nejen, že ho média obvinila z homofobie, tedy z toho, že nesnáší gaye, ale ještě mu dali vyhazov z televize a rozhodli se ho zničit.

Teď se herec v rozhovoru pro New York magazín rozhodl trochu vyčistit vzduch. „Podívejte se, pracuju v šoubyznysu, mezi gayi se přímo topím. Jsou to mí kolegové a přátelé. Dokonce jsem obhajoval svatbu mých homosexuálních kamarádů. Nejsem homofobní, ale svět mě tak vidí,” snaží se herec zachránit situaci.

Stejně tak jeho vyhazov z televize byl prý vykonstruovaný plán, kdy někdo zneužil vzniklé situace. „Jeden bývalý zaměstnanec z kanálu MSNBC mi poslal email, že mě pohřbí. Další den byla ”strana šest” zaplavena lží. Údajně se ho z cesty snažila odstranit oblíbená televizní komentátorka Rachel Maddow, které jeho homofobie hrála do karet.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve