Slavní houmlesáci: 6 celebrit, které místo ve zlatých postelích lehávaly v parku na lavičce

 Celebrity 
02. března 2014 05:42 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Tak hlavně, že se těch svých osudových nabídek dočkali! Foto: Twitter
Cesta za slávou je mnohdy kostrbatější, než se může zdát. Vyprávět by o tom mohlo těchto 6 slavných osobností, které při honbě za jejich snem, nebo zkrátka jen při pouhé cestě životem, potkal osud trnitý...

Kelly Clarkson – Předtím, než se jí podařilo prorazit v soutěži talentů American Idol, žila zpěvačka střídavě ve svém autě a v útulku pro bezdomovce. Její dům v Los Angeles totiž zničil požár.

Jennifer Lopez – Jenn se neshodla s matkou na své kariéře, takže než dostala nějaké příležitosti v Evropě, spala v tanečním studiu. Nedlouho na to následovalo angažmá v Living Color, které jí přineslo slávu.

Halle Berry – Ani tato oscarová herečka se s maminkou nemohla dohodnout o svém budoucím povolání. Tudíž dokud se jí nepodařilo něco v Hollywoodu dokázat, byl z ní bezdomovec.

Jim Carrey – Americkému komikovi nebylo vždy do smíchu. Jako dítě strávil většinu svého života s rodinou v dodávce, jelikož jeho maminka byla vážně nemocná.

Daniel Craig – Než se stal agentem 007, spal na lavičce v jednom z londýnských parků.

Sylvester Stallone – Své o tom ví i filmový Rocky. Když mu došly peníze na nájem, přespával na autobusové zastávce. Na nohy se postavil poté, co dostal zaplaceno 200 dolarů za hanbatý film pro dospělé.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod