Hrdlička se začíná s Borhyovou nudit? Nechceme mu ale křivdit. Třeba měl s tou blonckou v nočním klubu před půlnocí obchodní jednání.

 Celebrity 
05. března 2014 05:46 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jak dlouhou se na sebe ještě budou tihle dva usmívat? Foto:Facebook
Dalo se očekávat, že jedenáctiletý věkový rozdíl mezi Luckou Borhyovou a jejím partnerem Michalem Hrdličkou nebude dělat dobrotu. Ale že se sporťák ve vztahu začne nudit takhle brzy, to asi nikdo nečekal.

Michal nás dlouho přesvědčoval, jak se na rodinný život těší a už se nemůže dočkat narození prvního potomka. Upřímně, moc to nevypadá. Před časem začaly do médií prosakovat informace o odložené svatbě, na kterou se přitom moderátorka tak těšila. Bylo jasné, že nechce zažít stejnou situaci, jako před narozením syna Lucase, kdy ji partner Nico opustil ještě před porodem a chce být pěkně pod čepcem. Hrdlička se také přiznal, že byl trochu zaskočený ranními nevolnostmi partnerky a zřejmě i výkyvy nálad s těhotenstvím spojené.

Ve vztahu to zřejmě začíná skřípat a tak není divu, že se sporťák lépe cítí ve společnosti věkově bližších slečen a pořádá noční toulky Prahou. Často prý bývá viděn například v klubu Infinity na pražských Vinohradech, kde jsme jej nedávno zahlédli posedávat v temném koutku ve společnosti blondýnky, která ale rozhodně nebyla Lucka. Pravda, možná šlo o nějaké obchodní jednání, ale ta se zpravidla neodehrávají před půlnocí v nočním podniku a ani chování dotyčných tomu neodpovídalo.

Jak dlouho mu to bude Lucie tolerovat, uvidíme. Ale vypadá to, že se nad vztahem začínají pomalu ale jistě stahovat mračna.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47