Moderátorky VIP zpráv se nemusí bát o místo, ale o peníze! Přidají jim kolegy a uberou služby a prachy. Na konkurs pozvali celý šoubyznys!

 Celebrity 
05. března 2014 13:10 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jestli zvládne Andrea moderování, nevíme. Ale pohled je na ni krásný Foto:Facebook
Sledovanost VIP zpráv na televizi Prima v poslední době trochu pokulhává, tak se v televizi rozhodli zpravodajství oživit novými tvářemi.

Jako první před diváky předstoupila oblíbená herečka Daniela Šinkorová, která by měla zpravodajství uvádět pravidelně každé pondělí. A nutno říci, že její premiéra dopadla nad očekávání dobře. V jednání je i modelka Andrea Verešová, i když Prima zatím o změnách ve zprávách zarytě mlčí. „Nebudeme se k tomu vyjadřovat,“ řekl šéf komunikace televize Prima Jiří Haramul. Informace ale také nevyvrátil.

My ovšem víme, že ze současných moderátorek se Prima nechystá zbavit ani jedné. Jen jim ubyde práce, tím pádem i peněz. Na Primě se totiž rozhodli angažovat na určité dny v týdnu speciální moderátory z řad VIP osobností napříč celým českým šoubyznysem. Tito "meloucháři" se mohou na obrazovce klidně objevit každý jen jednou, jelikož na casting jich bylo pozváno hned několik desítek. Jen pár vyvolených, mezi nimi právě Daniela Šinkorová, kteří si povedou opravdu dobře, se objeví za pultíkem VIP zpráv častěji. A možná z nich časem vzejde i nový stálý moderátor. Zatím se ale Vlaďka Něgrešová, Mahulena Bočanová ani Ivana Gottová o místo bát nemusí.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod