Co se děje s naši popovou legendou? Díky despotickému manželovi se Helena Vondráčková pomalu ale jistě vytrácí ze světa šoubyznysu.

 Celebrity 
06. března 2014 05:51 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Ty tam jsou doby, kdy byla Helena ozdobou každé větší akce Foto:Facebook
Byly doby, kdy bylo Heleny Vondráčkové všude plno. Její jméno nechybělo v žádné významnější anketě populární hudby, bořila první příčky hitparád a její hity jsme slýchaly v rádiu pořád dokola. Na naší hudební scéně byla stejně neodmyslitelná jako Karel Gott.

Ovšem, kde že ty loňské sněhy jsou. Dnes je zpěvačka častěji než na pódiu v soudní síni. Vášeň jejího manžela Martina Michala pro soudní spory je všeobecně známá. Svým agresivním vystupováním proti sobě popudil mnohé pořadatele i Heleniny přátelé. Ke sporům s vlastní rodinou zpěvačky došlo hned po seznámení s Michalem a rodinné vztahy jsou v současnosti na bodě mrazu.

Zpěvačka se tak ocitá v nechtěné izolaci, na kterou nebyla za celý svůj život zvyklá a její okolí se shoduje, že se kvůli tomu velmi trápí. Stále častěji se tak uchyluje do světa samoty na svůj hausbót na Slapech či do svého domu v Mexickém zálivu na Floridě.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod