Producent Petr Kratochvíl s Pavlínou Babůrkovou práskli do bot a definitivně přesídlili na Floridu. Jevany jim zřejmě nejsou dost dobré.

 Celebrity 
28. února 2014 05:35 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Florida je krásná, tak proč tu nežít natrvalo Foto:Facebook
Podnikatel Petr Kratochvíl se svou velkou rodinou definitivně opustil Českou republiku a přesídlil na Floridu. Zvolili opačný způsob, než ostatní pracháči u nás. V Americe žijí natrvalo a na prázdniny jezdí do Čech.

Spolu s manželkou Pavlínou Babůrkovou, bývalou Miss Československo 1992, vychovávají pět dětí a oba upřednostňují život v ústraní. Navíc Petr Kratochvíl, jak sám říká, trpí deziluzí z politického systému, který dříve tak rád podporoval. I Pavlína Babůrková okusila regionální politiku a stala se na čas zastupitelkou v Jevanech. Ale zřejmě ani ji práce příliš neuspokojovala a Čechy tak opouští s lehkým srdcem.

Oba dva si pozornosti užili dost při mediální masáži před 14 lety. Tehdy producent a bývalý ředitel divadla Ta Fantastika opustil svoji partnerku Lucii Bílou a do luxusní vily v Jevanech si nastěhoval svoji novou lásku, s níž se pak na rozdíl od Bílé oženil.

Teď to ale vypadá, že životu v Česku dali na dobro vale a za velkou louží si užívají luxusu.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008