Kam se hrabe Tom Cruise. Z Martina Dejdara a Davida Svobody jsou ostřílení akční hrdinové.

 Celebrity 
13. ledna 2014 04:55 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Cruise je po tomhle pasé Foto: Jaroslav Urban pro LE&CO
Herec Martin Dejdar a sportovec David Svoboda se na jeden den stali tajnými agenty. A šlo fakt o hodně. O šunku. Oba se objevili v kalendáři LE&C0 2014, ve kterém udala svůj adrenalinový um i Jitka Čvančarová.

Herečka je na jedné fotce s Davidem zachycena, jak stojí proti sobě a míří na sebe. David, coby armádní sportovec, který je schopen ubránit se holýma rukama, je ozbrojen pouze malou zbraní. Oproti tomu křehká Jitka má pro jistotu zbraň tak velkou, že by si mohla troufnout i na deset mužů. ,,Mířit na kohokoliv pistolí je zvláštní věc. Tím spíš na ženu. I když víte, že zbraň není nabitá a že se nemůže nic stát, je to celkem nepříjemné,‘‘ popisuje své zážitky z focení pětibojař David Svoboda.

Naopak Martin Dejdar si vystřihl sólo scénu z filmu Mission Impossible, v níž se Tom Cruise neohroženě houpal na laně. Martin se mu v kalendáři pokusil konkurovat, ale nebylo to podle hercových slov jednoduché. ,,Příprava na tuto scénu byla opravdu náročná. Musel jsem se naučit udržet na laně rovnováhu, což bylo zpočátku docela složité. V prvních chvílích jsem tam sebou plácal jako ryba na suchu. Postupně jsem to ale vypracoval do krásného ladného visení,‘‘ prozradil herec, jemuž se nakonec ani nechtělo zpátky na zem.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47