4 manželství Pamely Anderson pod lupou. Dělat chyby je prý lidské...

 Celebrity 
13. ledna 2014 05:07 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
...a odpouštět je božské. Foto: Twitter
Dvakrát do jedné řeky nevstoupíš. Tím se Pamela Anderson určitě neřídí. Znovu se totiž vdala za Ricka Salomona, který byl jejím manželem už v roce 2007. Ale jsou prý velmi šťastní a to je jediné, na čem jim záleží. Uvidíme... Pamela má možná cit na správného plastického chirurga, ale na manžela tedy ne.

1. Manželství – Tommy Lee, 1995-1998: S bubeníkem skupiny Mötley Crue se vzali po čtyřdenní známosti. Svatbu měli na pláži v Cancúnu. Ženich si oblékl krátké džíny a nevěsta úzké bílé bikiny. Místo snubních prstýnků si nechali vytetovat jméno svého protějšku. Seznámili se na jedné silvestrovské párty, kde Tommy Pamelu na první pohled příliš neoslnil, ale později jeho kouzlu podlehla. Mají spolu dva syny. Po několika fyzických napadeních, za které Tommy skončil za mřížemi, zažádala Pamela o rozvod. Přes všechno se roku 1999 dali opět dohromady a plánovali další svatbu. Manželství s Tommym bylo Pamely nejdelší.

2. Manželství - Kid Rock, 2006–2007: Během pár měsíců složili svůj slib dokonce třikrát. Jeden z nich například na jachtě u francouzského pobřeží. Nadělali mnoho povyku, ale byli svoji pouhé čtyři měsíce, protože si prý vůbec nerozuměli.

3. Manželství – Rick Salomon, 2007–2008: Manželství s hráčem pokeru Rickem bylo po půl roce anulováno.

4. Manželství – Rick Salomon, sňatek 2014: Datum ukončení svazku se možná brzy dozvíme...
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47