Konec tajností! Bývalá československá Miss čeká ve čtyřiceti dítě a na botox jezdí až do Milána.

 Celebrity 
14. ledna 2014 15:05 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Silvia Lakatošová ví, jak o sebe pečovat Foto: Facebook
Poslední československá Miss z roku 1993 a ředitelka soutěže Miss Universe Silvia Lakatošová čeká ve svých 40 letech druhé dítě. Po synovi Christianovi (7) přibude do rodinky na přelomu dubna a května vytoužená holčička. Silvia se spolu s manželem moderátorem Palo Chovancem na nový přírůstek velmi těší, ale zároveň nehodlá omezit svoje pracovní aktivity.

„Nejsem nemocná, jsem jen těhotná“ směje se Silvia a odráží narážky na svůj poněkud vysoký věk. Bývalá modelka se totiž cítí výborně a skvěle i vypadá. Ale samozřejmě nic není zadarmo. Za svoji štíhlou postavu sice vděčí hlavně genům, ale také dřívějšímu tancování ve folklórním souboru Lúčnica. Formu si udržuje hlavně cvičením v posilovně, dělá spinning a jezdí na kole. I když s těmito aktivitami si bude muset dát modelka na čas pauzu.

Kráska ale přiznává, že ne vše je na ní přirozené. Za svůj krásně vyhlazený obličej vděčí plastické chirurgii. Jednou ročně si nechává vrásky vyhladit botoxem a za svým plastickým chirurgem neváhá jezdit až do Milána.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít