Jak dnes vypadá herečka, kterou vyhodili ze seriálu kvůli alkoholismu, byla vdaná za dvakrát odpokopnutého ex Pamely Anderson a zřejmě nikdy nebude mít děti?

 Celebrity 
18. srpna 2014 06:00 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Shannen Doherty jako Brenda z Beverly Hills Foto: Twitter
Kdo koukal na seriál Beverly Hills 90210, určitě si musí pamatovat herečku Shannen Doherty, která zde ztvárnila jednu z hlavních postav - Brendu. Tato černovláska je známá i ze seriálu Čarodějky, kde se ale moc dlouho neohřála, protože pila jako duha.

Na plac chodívala většinou pozdě a ještě opilá. Za své nevhodné chování proto brzy dostala zaslouženého padáka. Producenti nechali její postavu zemřít a místo ní nastoupila čarodějka nová. Přesto se Shannen podařilo udržet v branži až dodnes, i když už žádnou úžasnou světovou roli nedostala.

Možná proto prodala svou třetí svatbu přímo do televize. Poprvé se vdávala za Ashleyho Hamiltona, ale nevydrželo jim to ani rok. Moc štěstí ji nepotkalo ani s druhým manželem Rickem Salomonem, s nímž se dokonce už podruhé nedávno rozvedla i Pamela Anderson. Doherty s ním také vydržela sotva rok. Nyní je od roku 2011 manželkou Kurta Iswarienko. I když je herečce už čtyřicet tři let, doposud nemá děti a s každým rokem její šance samozřejmě klesají.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod