Podle Cameron Diaz se móda ‘‘bobrů‘‘ zase jednoho dne vrátí. Došla k tomu následovně...

 Celebrity 
10. ledna 2014 05:41 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
To bude zajímavé čtení Foto: Twitter
Herečka Cameron Diaz právě vydává svou knihu s názvem The Body Book. Kniha se zaměřuje na to, aby pomohla ženám milovat své tělo a očividně žádné téma není pro Cameron tabu.

V jedné části rozebírá problematiku pubického ochlupení. Respektive - ona v tom žádný problém nevidí. V knize vysvětluje, proč je podle ní důležité, aby ženy nechávaly své pohlavní orgány ‘‘plně oblečené‘‘, jak to nazvala ona, a varuje před moderním odstraněním chloupků laserem.

,,Slyšela jsem, že je to teď u mladých žen velká móda, nechat si chloupky v intimních partiích odstranit laserem, ale to je šílený, protože už to je přece napořád,‘‘ řekla Cameron Diaz. Jenže právě proto, že tyhle zákroky slibují věčnost, za to jsou ženy ochotny zaplatit. A dále pokračovala: ,,Já vím, můžete si myslet, že budete pořád nosit stejný styl bot, ale tak to není. Představa úplného vyholení je poměrně čerstvý jev a může se to, stejně jako ostatní výstřelky lidí, zase změnit.‘‘ Ovšem teď tvrdit, že ‘‘bobr‘‘ bude zase jednou v módě, je vskutku nepředstavitelné.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008