Nahlédněte do domečku hvězdy seriálu Přátelé. To je jiné kafe, než ten televizní kamrlík!

 Celebrity 
08. ledna 2014 17:20 / Jitka Jahodová
  0
📷
8 fotografií v galerii
Courteney si v Malibu žije jako královna Foto: Elledecor.com
Herečka Courteney Cox ze seriálu Přátelé si žije vskutku přepychově. Její dům se nachází v Malibu a je to opravdový ráj na pohled. Nechybí terasy, obrovské obývací prostory, luxusní koupelny ani kulečníková herna.

Bydlení je hodně světlé, všude jsou veliká okna, aby bylo vidět ven na oceán. Je zde spousta kusů vyrobených na zakázku, což asi nikoho u hvězdy jejího kalibru nepřekvapí. Co by vás ale mohlo trochu zarazit je, že televize v obývacím pokoji je umístěna a zasazena v prostoru nad krbem, což je netradiční řešení. Courteney si potrpí také na umění. Proto ve spoustě místností najdete originální díla slavných malířů.

Na terase převládají přírodní materiály a odstíny šedi. Například zde najdete stůl z betonu, z hereččina předchozího bydlení. K němu jsou ale nově odlité i stoličky. Uprostřed čalouněného posezení, které je o kousek dál, stojí ohniště s lávovými kameny. A kdo venku dostane hlad nebo žízeň, žádný problém. Když otevřete okna kuchyně, máte rovnou k dispozici bar i s pultem a barovými stoličkami.

Celý byt se jen hemží skvostnými materiály. Mramor, bílý dub, selenit, žula, žárový zinek... I když jedna z kuchyní je poněkud nepraktická. Skříňky jsou z nerezové oceli a takový nábytek je kvůli mastným otiskům vždy náročný na údržbu. Tak či onak, celé sídlo je báječné místo k bydlení, tak neváhejte a pojďte s námi na prohlídku do galerie.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008