Máme tip na vítěze prvního Grand slamu roku! Není jím čtyřnásobný vítěz ani plivající obrovský Polák.

 Sport 
09. ledna 2014 04:37 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Bernard Tomic v plném nasazení. Foto: Facebook
Již toto pondělí se roztočí grandslamová kola letošní tenisové sezóny. 102. ročník Australian Open (AO) bude hostit v Melbourne Parku opět ty nejlepší tenisty a tenistky světa. A otázka je nasnadě - obhájí titul opět čtyřnásobný vítěz AO Novak Djoković?

Na záda mu ovšem dýchá loňský finalista Skot Andy Murray nebo první muž žebříčku Španěl Rafael Nadal. Pochlapí se snad konečně náš Tomáš Berdych jako sedmý nasazený nebo překvapí obrovitý (203 cm) Polák Jerzy Janowicz, který na loňském AO dostal pokutu 2 500 amerických dolarů, když se během tiebreaku úvodní sady utkání druhého kola tak rozčílil, že plivl (naštěstí jen) na čáru poté, co byl ohlášen dobrý míč indického protivníka.

Náš horký tip na vítěze je ovšem domácí Australan a nejde o na špičku se opět pomalu deroucího Lleytona Hewitta. Je jím kontroverzní 21letá naděje australského tenisu Bernard Tomic, který sice nefiguruje ani mezi nasazenými - ovšem v roce 2012 se dostal až do osmifinále turnaje, v němž ho vyřadil legendární Roger Federer. Pokud tedy náš tajný tip na tohoto 196 centimetrů vysokého borce vyjde a vsadíte na jeho vítězství na AO tisíc korun, tak u Sportingbet vyhrajete 201 000 korun! Bernard se bude ovšem muset soustředit pouze na samotný sportovní výkon (a na 14 dní raději zapomene na noční život), což se týká i jeho horkokrevného otce. Ten dostal od ATP roční zákaz účasti na turnajích poté, co loni v květnu během turnaje v Madridu napadl synova tréninkového partnera a zlomil mu nos. Organizátoři AO mu dokonce zakázali koupit si vstupenku do hlediště…

Sázkou na jistotu je pak samozřejmě sázka na obhájce Novaka Djokoviče – pokud vsadíte obligátní tisícovku, tak vyhrajete přesně dvě.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47