Ivana Gottová v nemilosti! Syn českého herce a novinář se do ní ostře pustil!

 Celebrity 
04. listopadu 2015 15:15 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Ivana Gottová, manželka Zlatého slavíka zkrátka některým lidem leží v žaludku! Profimedia
Tisíce lidí posílají vzkazy Karlu Gottovi, aby se co nejdříve uzdravil poté, co se objevily první zprávy, že je v nemocnici. A nyní, kdy se veřejnost dozvěděla, že trpí zhoubným onemocněním o to více. Tisíce lidí také posílají vzkazy manželce Ivaně, která je tak, byť třeba nechtíc, ve velké pozornosti médií. To nevydržel český novinář, syn českého herce Viléma Bessera st., Vilém mladší a promluvil!

Vilém Besser mladší, syn spisovatelky a novinářky Miroslavy Besserové a herce Viléma Bessera, zvaného Míly, napsal na svůj profil na sociální síť něco, z čeho mrazí, ale co zároveň odpovídá na mnoho otázek, jaká že tedy vlastně Ivana Gottová je.

Je to jen názor jednoho člověka, který však měl svého času jistým způsobem k Mistrovi a jeho ženě blízko. Pro zachování objektivity jej redakce VIPstory.cz nechává nezkrácený a nepozměněný, zkrátka tak, jak jej mladý novinář napsal.

„Je smutné, že v situaci, v níž se nachází pan Karel Gott, ustupuje do pozadí jeho zdravotní stav, ve kterém by měl mít co největší klid. Bohužel se naplňuje scénář, který lidé znající poměry na Bertramce předpovídali. Celou pozornost na sebe strhává Ivana. Teď teprve nastává jejích 15 minut slávy. Najednou může svého manžela ovládat stoprocentně a udělat si přitom hezký mediální obraz. To je pro ni podstatné. Pracoval jsem s celou rodinou Gottovou, takže vím, o čem mluvím. Chování Ivany Gottové k jejímu manželovi bylo neskutečné, drzé, ultimativní. Karel to vždy pouze přecházel. Dokázala vyhodit lidi, kteří s Mistrem pracovali dlouhá léta, jen aby bylo po jejím. Je nutné pro Gottovo brzké vyléčení, aby tato osoba pochopila, že hvězdou tohoto manželství je pan Gott a ne slečna Macháčková.“

Tak končí vyjádření Viléma Bessera. V současné době si řada lidí taky myslí, že zpěvákova nemoc propukla hlavně kvůli stresu a nervům, které v posledním roce prožíval, především kvůli událostem týkajícím se jeho ženy. Nástup do muzikálu, pak ne příliš pěkný odchod, odchod z televize, a také, a to především, různé útoky na Ivanu Gottovou. A ať je to mezi manželi jakkoli, Gott se vždy choval jako gentleman a své ženy se neváhal zastávat před veřejností, byť ne vždy dělala správné věci.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?