Zrada Michala Horáčka? Z vyjádření, proč nepozval dceru svého kamaráda Hapky na koncert k jeho poctě, budete v šoku!

 Celebrity 
01. listopadu 2015 04:00 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Michal Horáček a Petr Hapka byli prý dobří přátelé! Textař se však k dceři svého kamaráda nezachoval asi úplně nejlépe Profimedia
Petr Hapka žije! To není konstatování fanoušků, kteří by snad nevěřili tomu, že před rokem geniální skladatel odešel na vždy, ale název mega koncertu, jenž se 25. listopadu uskuteční v pražské O2 aréně. Paradoxem však je, že jeho hlavní pořadatel, textař Michal Horáček pozval na jeviště kde koho, ale dceru toho, o němž to všechno je, nikoli!

"Je to koncipováno tak, že vystupovat budou ti, kteří s tátou zpívali, hráli, vystupovali, což já nejsem," řekla pro VIPstory.cz dcera Hapky, zpěvačka, šansoniérka Petra Hapková.

Ta je velmi loajální k tomu, že jí logicky musí mrzet, že ač ona z rodiny jediná jde přímo ve šlépějích svého otce, na pódium si prostě nezazpívá. Byť zpívá otcovy věci, byť se o něj, když byl mnoho let nemocný a v poslední době s Alzheimerem hodně bojoval, byla to právě ona, kdo o něj pečovala, nedostala šanci.

"Já to neřeším, tak to je a nechci to nějak rozebírat. Samozřejmě, že mě to mrzí, ale proč se tím zabývat," přiznala Hapková.

Horší ale je vysvětlení Michala Horáčka, o kterém si řada Hapkových přátel vypráví, že takový přítel s ním nebyl a viděl za vším jen byznys a svůj úspěch. Horáček koncem týdne v jednom rozhlasovém rozhovoru vysvětloval, proč Petra Hapková nebyla pozvána jako účinkující. Nechal se slyšet, že: "ona zpívá v klubech, hlavně tedy v klubech", a že s otcem nikdy nevystupovala, proto se takříkajíc nehodila do konceptu programu.

Zatímco Horáčkova dcera Ruth na koncertě vystoupí, byť s ním zpívala asi jen jednu písničku, dcera Petra Hapková má smůlu.

"Chápu, že Petra s tátou nebyla na jednom jevišti, ale tohle, co udělal, je od něj sprosté. Už z úcty k Petrovi, vždyť pořád vykládá, jak to byl jeho blízký přítel a vlastně jeho dceru, která se o nemocného Petra tolik let starala, úplně zazdil! No on byl vždycky dost egoistickej a myslel hlavně sám na sebe," řekla VIPstory.cz Hapkova dlouholetá kamarádka, která prý zdá i pozadí vztahů mezi Hapkou a Horáčkem a rozhodně nebyly tak idylické.

"Ono to bylo všechno maličko jinak, ale nesluší se to rozebírat. Jen si myslím, že Horáček Hapkovi za mnohé vděčí a Horáček by se od Hapky mohl učit, aspoň, co se přístupu k věcem nebo lidem týče," dodala známá.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008