Čížková z Kameňáků je hrdá na své příbuzné! Neuhádnete, co dělají

 Celebrity 
03. listopadu 2015 04:02 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Herečka Hana Čížková (vlevo) se synovcem sochařem Františkem Postlem a neteří, malířkou Michaelou Žemličkovou VIPstory.cz
Herečka Hana Čížková, kterou diváci znají například jako paní Khonovou z Kameňáků, může být náležitě pyšná. Většina jejích blízkých z rodiny jdou v podobných stopách jako ona sama. Adoptivní dcera je skvělá zpěvačka, synovec sochař a neteř malířka.

Čížková, kterou brzo uvidíme v pátém pokračování Kameňáku, tentokrát s podtitulem Vánoční, se zúčastnila odhalení obří sochy Přemysla Otakara II. v Českých Budějovicích.

"Jako rodačka jsem cítila povinnost být u toho a dělal ji můj synovec František Postl. Mě se moc líbí a opravdu se mu povedla," chválila na všechny strany Hana Čížková dílo synovce, který vzbudil svým dílem řadu rozpaků, Sochu zakladatele jihočeský metropole věnoval městu zdarma, a to se některým umělcům nelíbilo.

Jenomže i podle příznivců, vedení města i rodiny je důležité, že socha stojí a většině lidem se líbí. U sochy se potkala také se svou neteří, malířkou unikátních černobílých obrazů Michaelou Žemličkovou. "Míša je moc šikovná, jsem moc ráda, že se jí daří. Jsem na ní pyšná. Jsem pyšná i na svoje děti, na syna Honzu, kterému se daří v podnikání i naší Janičku," podotkla herečka,.

Před mnoha lety si Čížková osvojila dívku z dětského domova a dnes je z Yanny Rybníčkové skvělá zpěvačka, o které mnozí říkají, že trumfne kdekteré hvězdy. "Ona si prostě stoupne a zpívá. Má úžasný hlas, obrovský talent. Hanka má obrovské srdce a to, že si ji tehdy vzala, udělala dobře. Janička je skvělá a Hanka ji dává to nejlepší," řekla o své tetě malířka Michaela Žemličková.

Yanna Rybníčková prošla i finále Hlasem ČeskoSlovenska. Natočila několik písní a minulý týden pokřtila s kapelou a s Matějem Ruppertem svůj první klip.

Čížková si ji tehdy vzala z dětského domova v době, kdy jí zemřel náhle její první manžel. Herečka dal dala šanci na lepší život a dobrou kariéru dívence, která by možná jindy takovou možnost neměla.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008