Vondráčková se bude soudit?

 Celebrity 
02. listopadu 2015 00:06 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Helena Vondráčková skončila v muzikálu Romeo a Julie. Nyní ji producenti dluží honorář Profimedia
Helena Vondráčková se bude zřejmě soudit! Důvodem je její spor s produkcí muzikálu Romeo a Julie, kde nedávno ukončila angažmá. Tak jako řadě dalším, dluží prý producenti i jedné z hlavních hvězd. A ne málo. Logicky se tak chce přední česká zpěvačka bránit.

Její agentura, kterou vede manžel Martin Michal patrně podá trestní oznámení či žalobu. Dluží totiž na honorářích pěkných pár desítek, pokud ne tedy stovek tisíc korun.

"Ještě nikdy v životě se nám nestalo, že by producent muzikálu nezaplatil honoráře. Tato zkušenost je pro nás naprosto nová a podle toho budeme nadále i jednat," napsal v komentáři na sociální síti manžel a manažer Vondráčkové Martin Michal.

A nezbývá dát než za pravdu, že je třeba takovou věc řešit. Projekt Romeo a Julie byl sice krásně zpracován, ale to je tak vše. Kromě toho, že se zrušilo už několik představení a například Bára Basiková ani Kamil Střihavka si ještě ani nezahráli v hlavních rolí, dluží prý produkce od techniků, přes kostymérky, až po herce, zpěvákům i tanečníkům.

Lze proto předpokládat, že management Vondráčkové nebude jediný, kdo se za své nároky a právem bude bít. Ke všemu lze počítat s tím, že dluhy jdou do stovek tisíc, možná milionů korun, včetně zrušených představení.

Z tohoto důvodu prý také Helena nemohla nastoupit do muzikálu Mamma Mia!, kde hraje hlavní roli Dony. Její začátek angažmá se proto musel posunout.

Jak kauza skončí, neumí nikdo předvídat. Jisté však je, že Romeo a Julie je velký průšvih a pověst o tom, jak se producenti k mnohým zachovali mu velmi ubližuje!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve