Populární moderátorka v šoku! Policie u ní doma provedla policejní razii

 Celebrity 
29. října 2015 16:34 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
V roce 2006 se Marianna provdala za svého českého kolegu  TV Markíza
Bývalá moderátorka slovenské televize Markíza a exmanželka Libora Boučka Marianna Ďurianová byla v pondělí nemile zaskočena, když se u ní doma konala policejní razie. Důvodem k zásahu je vyšetřování jejího partnera Romana Doležaja.

Ďurianová se kvůli Doležajovi, který je i otcem jejich synka Romana, trápí delší dobu. Podnikatel totiž figuruje v kauze vydírání a loupeže, za což mu v případě prokázání viny hrozí 10 až 20 let za mřížemi.

Podle médií trvala policejní razie několik hodin. Doležaj, který se v těchto dnech nenachází na území Slovenska, se dostal do střetu se zákonem na podzim roku 2011. Tehdy měl spolu s dalšími kumpány vydírat muže, kterého zastrašovali a vzali mu luxusní Mercedes za více než 45 tisíc eur. Případ Doležaja souvisí i s další nekalou činností, které se dopouštěla organizovaná skupina, jejíž byl členem. Vyšetřování je v současné době ukončeno a na všechny aktéry byla podána obžaloba. Z 16 osob je v tuto chvíli již 9 ve vazbě.

Moderátorka má vůbec s muži velmi komplikované vztahy. V červnu 2006 se provdala za českého moderátora Libora Boučka a ještě téhož roku v prosinci překvapivě požádala o rozvod.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod