Pohřbí exmilenka Charouze, vnadná Perkausová TOP Star magazín, nebo vyletí?

 Celebrity 
27. října 2015 04:55 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Eva Perkausová nepřinesla televizi zrovna dvakrát štěstí, alespoň ne ve sledovanosti TOP Star magazínu! archiv
Chtěli nový svěží vítr, chtěli změnu a chtěli, aby se náruživí diváci mužského pohlaví lepili na televizní obrazovku. Proto televize Prima do TOP Star magazínu angažovala jako moderátorku vnadnou 21letou modelku Evu Perkausovou a vyměnila ji za seriózní Ivu Kubelkovou. Ale ouha, nepovedlo se, sledovanost magazínu ze světa celebrit padá dolů...

Sledovanost jde dolů a ne a ne se zastavit. Nejenom že nějakou "chytrou" hlavu napadlo obsadit do postu moderátorku sice krásnou, ale trochu jalovou rádoby moderátorku, která má sice krásné poprsí, hezkou tvářičku, ale šmrncu, šarmu a charisma má jako šafránu, ale ještě se vedení pořadu rozhodlo obsah omladit.

"A tím to jde celé do... víte kam.A když jim to všichni říkali, že lidi nezajímají nicky typu Hanychová, Štiková, nebo Kristelová, ale klidně starší herci, zpěváci, nebo ti střední generace, jejich příběhy a hlavně nové či staré objevy, zjištění, nedali si říct. No a s tou slečnou, co osedlávala Charouze a pak tvrdila, že jí pronásleduje to opravdu vyhráli," řekl VIPstory.cz zdroj z televize s tím, že vedení řeší obrovský propad ve sledovanosti, ale Perkausovou z obrazovky stáhnout nechce.

"Aspoň ne teď. Podle nich by to působilo hodně divně, že se tam holka ještě ani neohřála a už letí. Ale stejně k tomu dojde, nebo prostě ten pořad skončí. Musí se zaplatit a jediná měřitelnost je sledovanost. Teď to bude kdo z koho," míní další člověk z Primy.

Bohužel epidemie jménem - modelkovské televize, se šíří poslední dva tři roky mnoha médii a jak mnozí zkušení odborníci říkají - je úplně jedno, jestli je někdo totálně blbej, arogantní, neumí mluvit a neví, která bije, důležité je, že má prsa, špulí rty, nebo má namakané svaly a o dvě čísla menší tričko.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008