Válka režisérů! Renč supí na svou kolegyni! Jde o prachy?

 Celebrity 
27. října 2015 04:02 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Filip Renč a Helena Třeštíková si jdou tak trochu po krku! archiv
Ti dva se moc nemusejí. Jeden dělá celovečerní filmy, druhá spíš dokumenty a sáhla si i na vysoký politický post. Jenomže teď se Filip Renč a Helena Třeštíková hádají a nemůžou si přijít na jméno.

Zatímco Renč dotočil a dokončuje práce na velkofilmu Lída Bárová, jeho kolegyně se chystá natočit o kontroverzní prvorepublikové hvězdě, spojené s nacisty dokument.

„Nějak se to sešlo, nebyl to určitě záměr,“ říká Třeštíková, jenž nemůže Renčovi zapomenout, že se mu podařilo získat státní pobídky právě na film o Bárové v řádech několika milionů korun.

To, že ona zase začala točit dokument na stejné téma, na které on natočil biják, byť horko těžko a po smrti kontroverzního podnikatel Kovarčíka tím spíš, ho hodně štve.

„Filip je hodně nas…. A nemá pro nic slušné slovo. To mu paní Třeštíková udělala naschvál, tohle. Moc dobře věděla, že ten film dělá. Všichni to vědí,“ svěřila se známá Filipa Renče.

Třeštíková namítá, že zatímco její kolega natočil sekci ze života známé herečky jako hraný příběh, ona se zabývá fakty a připravuje dokumentární dílo. I tak je ale jasné, že bude „přeBárováno.“
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve