VÍME PRVÍ: Karel Gott INFARKT? Převoz do nemocnice a operace!

 Celebrity 
27. října 2015 17:00 / Marek Pokorný
  0
📷
1 fotografie v galerii
Gott musel být hospitalizován profimedia.cz
Karel Gott má opět zdravotní problémy. Podle našich informací, je momentálně v nemocnici v pražském IKEMu. Podle informací, kterě má VIPstory.cz k dispozici měl Mistr prodělat infarkt myokardu. Zrušil proto nejbližší koncerty. Nedávno musel vyhledat pomoc lékařů několikanásobný Zlatý slavík také, kdy se objevily problémy se srdcem.

Gott tak musel zvolnit pracovní tempo, ale vystoupení se nevzdal. Nyní se však zdá, že jsou problémy zpět. Náš dobře informovaný zdroj totiž potvrdil, že zpěvák zrušil několik vystoupení.



"Pan Gott je v nemocnici. Zrušil koncerty a dává si oddechový čas, aby se dal do pořádku. Podrobnosti zatím neznám," řekl nám člověk, z okolí Gotta .

Proto nás zajímalo, co je na tom pravdy, protože zatím ani české média nepřinesly informace o zhoršeném zdravotním stavu zlatého slavíka. Jeho manažerka Aneta Stolczová nám přislíbila odpověď. Bližší informace vám přineseme již brzy!

.

Zdravotní problémy se srdcem měl Gott i v červnu tohoto roku. Tehdy ho jeho manželka Ivana Gottová v tichosti převezla do pražského IKEMu, kde se měl podrobit vyšetřením srdeční chlopně a byla naplánována i operace. Ta se má uskutečnit možná ještě dnes! Zda je právě ta teď tématem číslo jedna a božský Kája lehne pod skalpel, není známo.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47