Harapes už není šéfem ve škole. Ani mu to neřekli!

 Celebrity 
09. listopadu 2017 02:05 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Vlastimil Harapes ani netušil, že se s ním už nepočítá ShowPix
Stál u zrodu školy a působil tam jako garant toho, že jde o prestižní soukromý ústav. Přivedl tam řadu známých osobností a po jistých potížích se situace stabilizovala. Od nového školního roku už Vlastimil Harapes není uměleckých šéfem Mezinárodní konzervatoře Praha. Jenže o tom původně ani nevěděl.

Původně se z uměleckého ředitele měl stát poradcem, ale když mu před koncem prázdnin nikdo nezavolal, byl z toho zmatený. „Prý tam už nejsem, ale oficiálně to nevím. Měl jsem tam být jako poradce ředitele, ale zatím se neozvali," říkal taneční mistr Harapes v září.

Jenže ani potom už se nikdo neozval. Ředitel Emil Ščuka nechtěl neúčast Harapese komentovat. „Už tu nepracuje, není členem vedení školy," dozvěděli jsme se ze sekretariátu.

„Už se mnou nepočítají, je to smutné, když to neumějí říct na rovinu," dodal smutně tanenční mistr a herec.

Zatímco Harapes na škole skončil, spousta dalších tam začala. Například Agáta Prachařová tam učí mediální komunikaci. Stejně jako moderování se ujali Eva Decastelo nebo Libor Bouček. 

V minulých dvou letech se Mezinárodní konzervatoř otřásla v základech. Jak při příchodu, tak při poměrně brzkém následném odchodu herečky Reginy Rázlové. Herecké oddělení pak po ní převzala Veronika Žilková, kterou si studenti velmi oblíbili a ona si získala autoritu. 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47