Originální designový doplněk a pomocník k osvěžení vzduchu a provonění interiérů? Jednoznačně katalytická lampa.

 Life & Style 
10. července 2015 03:00 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Katalytické lampy jsou nejen krásným doplňkem do každé domácnosti, ale i skvělým osvěžením a dobrým pomocníkem! bonaffaire.cz
Katalytická lampa v dnešní podobě není jen krásným doplňkem moderní domácnosti, ale i praktickým pomocníkem pro šíření vůní a desinfekci interiéru. Má daleko odlišnější smysl a využití než-li běžná „aroma“ lampa.

Hodí se jak pro byty, domy, kanceláře, tak i pro rozsáhlejší firemní prostory. Záleží na typu a velikosti lampy. Katalytická lampa taktéž velmi dobře eliminuje zápach z cigaret. Lampy odstraní pachy z vaření i po domácích mazlíčcích. Dokonce bylo prokázáno, že pravidelným používáním katalytické lampy lze dosáhnout téměř 100% zničení nežádoucích bakterií a organismů a plísní.

Katalytická lampa lze používat tak dlouho, aby se dostatečně provoněl a pročistil vzduch v jejím okolí. Minimální ani maximální doba není stanovena, ale je doporučeno, aby se nepřekračovala doba 20 minut na plochu 10 metrů čtverečních. Veškeré parfémy do katalytických lamp Ashleigh & Burwood London jsou podrobovány přísným testům a jsou absolutně zdravotně nezávadné!

Hlavní výhoda katalytické lampy oproti jiným formám bytových parfémů a vůní jako jsou svíčky, difuzory, sáčky, nebo pomandery je, že vůni šíří mnohem intenzivněji a lze ji perfektně regulovat. Použití lampy není složité. Pokud je interiér už dostatečně provoněný, lampu zhasneme pomocí uzávěru, který ponecháme nasazený do příštího zapálení a šetříme tak bytový parfém, který neuniká samovolně do prostoru. Lampa nehoří otevřeným plamenem, ale pouze katalytickou reakcí, která nespaluje náplň a proto z ní neunikají zplodiny. Aktivní lampa zahřívá okolní vzduch, který neustále stoupá vzhůru a vytváří tak tlakový a teplotní vír. Při tomto pohybu se vzduch neustále filtruje a lampa intenzivně uvolňuje aroma.

Podrobný návod na použití a velkou nabídku unikátních katalytických lamp Ashleigh & Burwood London najdete například v internetovém obchodě www.bonaffaire.cz, který působí již dlouhou dobu na trhu s bytovými vůněmi.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod