Křížková z Mamma Mia: Na koho pořád už roky čeká?

 Celebrity 
20. ledna 2015 04:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Hanka Křížková (vlevo) jako Rosie v muzikálu Mamma Mia doslova září produkce Mamma Mia
Za chvíli ji bude šedesát a pořád ne a ne najít chlapa! Respektive toho pravého. Jakoby si zoufala zpěvačka a herečka Hanka Křížková. Tu ale paradoxně člověk nevidí jinak než usměvavou, i když ji život dal pořádně zabrat. „Princ na bílém koni“ ne a ne přijít, a to ji přitom herečka a vědma Helena Růžičková kdysi vyvěštila, že v pokročilejším věku potká osudového muže!

„Helenka mi řekla, že kolem 56. roku věku přijde ten pravej. No tak čekám a čekám, a vlastně už víc jak rok a pořád nic. Ale věřím, že jednou skutečně přijde, zazvoní u dveří a já si z něj sednu na zadek,“ usmívá se Křížková, jinak Rosie z muzikálu Mamma Mia, kde doslova září a celé představení je díky ní plné humoru a nadsázky.

Křížková si prošla pár vztahy a vždy skončily rozchodem, protože zpěvačka je domácký, spořádaný typ, vyžaduje věrnost, a to ne každý z partnerů chtěl asi akceptovat. Onkologické onemocnění ji kdysi znemožnilo mít děti. Sama, ale rozhodně není.

„Mám sestry, bratra, jejich rodiny, které jsou mými rodinami a pak pár dobrých přátel. Sama nejsem a necítím se tak, ale když už mi Helča toho osudového vyvěštila, tak čekám a čekám,“ říká s humorem zpěvačka, která má za sebou přes 20 muzikálových rolí.

Na nedostatek práce si také stěžovat nemůže. Těsně po Štědrém dni se sbalila a odletěla na Ukrajinu. Nikoli lovit chlapy, ale na patnáct představení s muzikálem Popelka na ledě. Po návratu hned naskočila do zkoušení muzikálu Dracula, který se v omezeném počtu představení v březnu vrátí a kromě toho zkouší i roli v muzikálu Fantom Londýna. K tomu ji zřejmě čeká i role v jednom z úspěšných televizních seriálů. O tom však Křížková ale zatím ještě nechce mluvit. Je prý pověrčivá.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008