Žebříček nejlépe placených celebrit na TikToku. Ohromné sumy si zde vydělávají nejen ti mladí, ale i Will Smith nebo Dwayne Johnson

 Celebrity 
27. července 2022 11:11 / Mirka Malá
  1
📷
3 fotografie v galerii
Dwayne Johnson to na sociálních sítích opravdu umí Depositphotos
Sociální sítě dělají z neznámých lidí milionáře. To je skutečnost, na kterou jsme si už zvykli. A ti, co už slavní jsou, si zase na sociálních sítích dokáží moc hezky přivydělat. Třeba na TikToku, jak ukázal zveřejněný žebříček nejlépe placených celebrit.

Samozřejmě není celebrita jako celebrita. Třeba takovou Charli D´Amelio například u nás zná málokdo, protože je to americká tanečnice, která deset let tančila v různých televizních show, až se stala slavnou a toho využila i na TikToku. Dnes je nejlépe placenou celebritou této sociální sítě a za jeden post inkasuje 105 tisíc dolarů.

Bez zajímavého příběhu není ani další mladá osobnost, zpěvačka Bella Poarch. Tato pětadvacetiletá influencerka se doslova vypracovala sama, protože nejprve se stala slavnou na sociálních sítích a teprve pak se začala prosazovat v hudebním světě. Každopádně Bella je dnes třetí nejlépe placenou tiktokerkou a za jeden post si bere skoro 67 tisíc dolarů.

Jak Charli, tak Bella sesadily z trůnu herečku Addison Rae, které je sice teprve jedenadvacet, ale už v roce 2020 byla nejlépe placenou osobnosti TikToku. Letos jí patří čtvrté místo, protože za jeden post inkasuje 65 tisíc dolarů.

Oscarový herec Will Smith je ve svých třiapadesáti letech prakticky jednou z nejstarších celebrit, které na TikToku vydělávají obrovské peníze. Smith si účtuje za jeden post 54 tisíc dolarů a ke své skvělé filmové kariéře tak má velmi pohodlný přivýdělek.

Dalšího padesátníka odsunuly až na jedenácté místo další mladičké celebrity, které se v podstatě staly celebritami jen díky sociálním sítím. Dwayne Johnson to ale na TikToku umí a dokáže si na této sociální síti dobře vydělávat. Za jeden post si účtuje 40 tisíc dolarů. Dvanácté místo na TikToku ale Johnsonovi vůbec nemusí vadit, protože na Instragramu je absolutní jedničkou. Dwayne zkrátka ví, jak se sociálními sítěmi zacházet a umí si ročně vydělat opravdu luxusní peníze. Za post na Instagramu účtuje neuvěřitelných 1,5 milionu dolarů. Jen si to spočítejte. Kdyby Dwayne dal na svůj instagramový a TikTok účet jen jeden placený post měsíčně, pak už se skutečně nemusí vůbec obtěžovat s nějakým filmovým natáčením. To ale vůbec nehrozí. Johnsonovi obliba na sociálních sítích Hollywoodu vyhovuje, a tak má Dwayne nasmlouvanou hned pětici nových filmů.

Autorský článek, další zdroj: Just Jared

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Pět věcí, které ženám ničí orgasmus. Prostě se jich zbavte

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod