Dům prince Harryho a Meghan navštívili zloději hned dvakrát během dvou týdnů

 Celebrity 
27. července 2022 07:13 / Mirka Malá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Nikdy se nic nestalo, přesto to vypadá, že zloději k Harrymu a Meghan rádi vrací Depositphotos
V Kalifornii žijí princ Harry a Meghan od chvíle, co se odloučili od královské rodiny. Přestože se spekulovalo před několika měsíci o tom, že se z domu chtějí odstěhovat, zatím v něm stále žijí a čelí nájezdům zlodějů.

Celkem zazněl alarm v domě Harryho a Meghan, v Montecitu, v Kalifornii, už šestkrát za poslední rok a dva měsíce, ale naposledy se k nim zloději vydali hned dvakrát v rozmezí dvanácti dní. Poprvé policie do domu dorazila 19. května v podvečerních hodinách a podruhé pak 31. května v odpoledních hodinách. Harry a Meghan ani v jednom případě nebyli doma.

Co by mohlo zloděje na celkem běžném kalifornském sídle tolik přitahovat? Možná vůbec nic, protože je tu i varianta, že za tím vším je úplně něco jiného.

Nedávno totiž princ Harry zažaloval britské ministerstvo vnitra, které mu odmítlo platit ochranku poté, co s Meghan odešel od královské rodiny. Dokonce mu úřad odmítl zaplatit ochranku při jeho cestách do Británie. Harry se u soudu ohání mimo jiné tím, že jeho soukromá ochranka nemá v Americe, kde tedy převážně žije, dostatečné pravomoci. A upřímně řečeno, zcela jistě nemá ani potřebný výcvik. Bodyguardi, kteří pracují pro vládu a chrání její členy či členy královské rodiny, mají speciální výcvik, pravomoce a také luxusní platy a takových bodyguardů je jen několik desítek.

Takže co kdyby za přepadovkami v Montecitu byla především Harryho snaha dokázat, že je bez ochranky přidělené britským ministerstvem vnitra v ohrožení? Soudní proces je sice teprve ve svém začátku, už se o tom ale hodně mluví. Zejména z toho důvodu, že kdyby Harry vyhrál, přišlo by to britské daňové poplatníky doslova na majlant.

Obvykle totiž Harryho a Meghan hlídá pět bodyguardů, ti ale s největší pravděpodobností nemají takový výcvik, a jak už bylo řečeno, ani pravomoce, jaké by Harry pro sebe a svou rodinu potřeboval. Další lidé zřejmě zůstávají u domu. Každý takový vycvičený specialista má velmi slušnou výplatu. A teď by se tohle všechno navíc odehrávalo v Americe, tisíce kilometrů sem a tam, které by členové ochranky nalétali, když by chtěli svoje volno trávit doma, v Británii.  Tím by se vlastně sám Harry stal rázem nejdražším členem královské rodiny, přestože sám z rodiny vlastně odešel.

Zda je návštěva zlodějů z posledních týdnů v domě Harryho a Meghan skutečně jen náhodou, nebo dobře připraveným PR před soudní bitvou, ukáže až čas. Každopádně to vypadá, že Meghan, a dokonce ani Harry nejsou taková jehňátka, jak se snaží prezentovat veřejnosti.

Autorský článek, další zdroj: Mirror

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Pět věcí, které ženám ničí orgasmus. Prostě se jich zbavte

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod