Anna K. odpočívá na horách, má to ale svoji daň

 Celebrity 
21. února 2020 14:17 / Ema Maxová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Anna K. odpočívá ve Skiareálu Špindl Skiareál Špindlerův Mlýn
Známá česká zpěvačka a držitelka pěti ocenění Anděl Anna K. tráví většinu roku zavalena prací. Letní festivaly i podzimní akustické turné ale přes zimu vyměnila za zasloužený odpočinek. Ten si vychutnává ve Skiareálu Špindlerův Mlýn.

Jenže aktivní odpočinek si s sebou nese překvapivou daň. "Do Špindlu jezdím, když mi to zdravotní kondice a pracovní vytížení dovolí. Naprosto to tady ale miluji. Narodila jsem se tu, je to můj domov a vždy tu budu mít své kořeny," vyjádřila svou náklonnost k této lokalitě rodačka z Vrchlabí Anna K. A není se čemu divit. Skiareálu Špindlerův Mlýn se totiž říká "ráj uprostřed Krkonoš" a je ročně cílem tisíců lyžařů a snowboardistů.

"Ve Skiareálu se mi lyžuje naprosto skvěle. Podmínky i příroda jsou tu úžasné. Od malička mám velmi ráda dvousedačku ve Svatém Petru. Díky tomu se kamarádím i s místními vlekaři. No a teď jsem si po dlouhé době vyzkoušela vyhřívanou šesti sedačku. Jsem z toho naprosto nadšená."

Jenže dovolená a ten správný relax přináší i překvapivou daň. Ta se navíc projevuje způsobem, které pro mnohé ženy znamená naprostou noční můru. "Jím. Pořád něco jím. Vždycky si říkám, jak sportem hubnu a potom se hrozně divím, když přijedu ze Špindlu domů a mám dvě kila nahoře!" směje se Anna K. 

Po náročném pracovním roce je ale delší pauza a trocha rozmazlování naprosto zasloužená. Navíc odpočinek v největším krkonošském středisku nebude trvat věčně. Od května čeká totiž Annu K. začátek koncertní šňůry a do toho navíc v domácím studiu připravuje nový hudební materiál. "Rozhodně se tento rok, alespoň co se práce týče, nudit nebudu. V tuto chvíli ale odpočívám, seč mi síly stačí," dodala nakonec s úsměvem Anna K.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47