Manželství Agáty a Jakuba Prachařových u konce? Agáta už vyklízí dům!

 Celebrity 
07. září 2019 16:11 / Ema Maxová
  0
📷
2 fotografie v galerii
Agáta se zbavuje nepotřebného a vypadá to, že definitivně pálí mosty Archiv
Už není cesty zpátky? Vypadá to, že manželství Agáty a Jakuba Prachařových je opravdu u konce s dechem. Agáta se na sociálních sítích znovu přejmenovala na Hanychovou a nyní dokonce začala vyklízet jejich společný dům!

Říká se, že slepované vztahy už nikdy nevydrží. A Jakub a Agáta jsou toho nejspíš důkazem. Jak se zdá, tohle už není další manželská krize mezi slavným párem, která přejde, ale schylující se rozvod. Krize mezi Agátou a Jakubem již trvá několik měsíců a vypadá to, že už opravdu není cesta zpět. 

Nevěra v jejich manželství se skloňovala ve všech pádech. Těsně před oznámením těhotenství z ní byla obviněna Agáta, která údajně udržovala poměr s mladým fotografem Matějem Dereckem Hardem. Později pak měl mít pro změnu Prachař pletky se svojí téměř o dvacet let starší kolegyní z Česko Slovensko má talent Dianou Mórovou.

Když Agáta Prachařová v den výročí jejich svatby oznámila světu, že rozejít se v takto vzácný den umí jenom málokdo, všichni očekávali, že se rodiče malé Mii pokusí manželství zachránit. Jakub ale tehdy odjel s partou přátel na horskou chatu, kde strávil téměř týden.

Agáta poslední dobou jezdila z jedné dovolené na druhou. Nejvíce času trávila v Izraeli, kam jezdí za svou matkou Veronikou Žilkovou.

Jakub a Agáta poslední měsíce prakticky nebyli společně vidět, jak to mezi sebou mají, nechtějí říct ani jeden, ani druhý. Agáta si ostříhala vlasy, což většina žen dělá při velké životní změně, na sociálních sítích se bývlá modelka znovu přejmenovala na Hanychovou a k jedné z fotografií na svém Instagramu připsala podivné prohlášení.

„Život není to, co chceš, ale co vydržíš,“ okomentovala své selfie u vody a přidala hashtagy "nová zkušenost", "zvládnuto", "musím" a "svoboda". Zejména tím posledním slůvkem pak některé fanoušky navedla k názoru, že je mezi ní a manželem už definitivní konec.

Navíc dcera Veroniky Žilkové začala vyklízet i společný dům, což je poslední signál, že za sebou Agáta v těchto dnech pálí mosty...

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008