Nestárnoucí Kaira Hrachovcová se pochlubila sexy tělem!

 Celebrity 
13. května 2019 09:30 / Ema Maxová
  1
📷
1 fotografie v galerii
Oblíbená herečka prostě nestárne Instagram
Kaira Hrachovcová (44) je snad stále hubenější a hubenější! Krásná herečka a moderátorka má díky pravidelnému cvičení nejen postavičku jako proutek, ale také tělo samý sval. Nenajdete na ní ani gram tuku!

Od doby, kdy Kaira natáčela populární seriál Život na zámku uplynuly už dvě desetiletí. Kateřina Kaira Hrachovcová se ale téměř nezměnila! Navíc v poslední době totálně propadla hot józe a na jejím těle se to neskutečně podepsalo! „Tak nějak, se mi obnažuje duše," popsala Kaira pocit, který při cvičení má. Hot jóga je speciální program, při kterém se cvičí v sále vyhřátém na 42 stupňů.

Fanouškům se teď pochlubila sexy svalnatým tělem a snímek okomentovala s humorem sobě vlastním. „Chystám se zahrát si Tarzana,“ napsala herečka pod snímek z posilovny. Na fotce má tmavé legíny a sportovní podprsenku, vynikne tak nejen její štíhlá figura, ale i svalnaté břicho, kterým se může chlubit málokdo.

„A pak, že buchty patří na pekáč,“ napsala jí k sexy snímku jedna z fanynek. Nutno říct, že by si Hrachovcová mohla zahrát bojovnici nejen díky svému vypracovanému tělu, ale i tetování, které ji zdobí. 

Ve svém nabitém programu si kromě hot jogy najde čas ještě na další aktivity. „Řekla bych, že pro ženu, nejlepším pohybem, pro tělo i duši, je tanec. Vlnění se, tanec co uvolňuje emoce, posiluje organismus, povznáší duši. Tanec, který máme v sobě každý, i ten, kdo nikdy netančil. No a já k takovýmu hejbání se mám ráda i svižnou chůzi, běh a fitness," popsala svou posedlost na Instagramu. Skoro to až vypadá, že svůj smutek z nevydařeného manželství utápí v posilovně.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008