Belohorcová chytá bronz na Bahamách. V bikinách předvedla svá obří ňadra!

 Celebrity 
08. dubna 2019 16:40 / Ema Maxová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Bývalá moderátorka fanouškům posílá pozdravy v bikinách Instagram
Slovenská moderátorka Zuzana Belohorcová (43), která už nějakou dobu žije na Floridě, předvedla svým fanouškům svá bujná ňadra v bikinách.

Zuzana je v těchto dnech s manželem Vlastou Hájkem, synem Neviem (5) a dcerou Salmou (9) na Bahamách, kde si užívají nejen slunce. Bývalá moderátorka fanouškům poslala několik pozdravů, nejvíce je ale určitě potěšily fotky z pláže, kde někdejší moderátorská hvězda erotického pořadu Peříčko pózovala jen v bikinách. 

Zuzka žije s rodinou už několik let na Floridě, odkud důkladně dokumentuje svůj luxusní život a na sociální sítě přidává jednu žhavou fotku za druhou. Teď ale fanoušky provokuje svým čokoládovým tělem z Bimini, což je nejzápadnější administrativní jednotka státu Bahamy.

V plavkách vynikly její sexy křivky, na kterých tvrdě maká na Floridě. „Přátelé, tak o tyto nádherné mušle na Biminách na pláži zakopáváte, dokonce si i pár jako suvenýr můžete vzít legálně domů,“ okomentovala Belohorcová fotku s obřími lasturami. Spíš než suvenýry z mořských hlubin ale zcela jistě zaujala svými velými ňadry!

Zuzka byla s rodinou na Bahamách již před měsícem, kdy se na místních trzích její manžel ládoval spermiemi tamních měkkýšů, které mají působit jako afrodiziakum. Oba si tak horké noci v ráji zřejmě užívají...

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod