Česká Miss Lea Šteflíčková přiznala rozchod! Je za tím někdo třetí?

 Celebrity 
09. dubna 2019 14:49 / Ema Maxová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Lea Šteflíčková je single Česká Miss
Česká Miss 2018 Lea Šteflíčková přiznala po skoro tříletém vztahu s partnerem Michalem Jenechem rozchod. Lea je kralující nejkrásnější Češkou a o muže mít jistě nouzi nebude. Ostatně sportovci z řad fotbalistů či hokejistů jí kontaktují neustále.

Nejkrásnější česká dívka pro rok 2018 tvrdí, že za rozchodem není nikdo třetí. "Je pravda, že jsme se Michalem rozešli. Nikdo třetí v tom není, jen nám to prostě neklapalo tak, jak by to ve vztahu klapat mělo," přiznala Lea. "Na nový vztah nyní nemyslím, chci se soustředit hlavně na práci," vysvětluje modelka. 

Lea letos předá korunku své nástupkyni. Nyní ji čekají castingy, kde se bude hledat nová královna krásy a Šteflíčková zasedne v porotě. Ty se budou konat v sedmi českých a moravských městech. První proběhne 12. května v Ostravě.

"Letos nebudou castingy v nákupních centrech, ale vráti se do hotelových prostor, kde to bylo i za vedení pana Zapletala nebo Míši Maláčové. Je to hlavně proto, aby holky nebyly tak nervózní a bylo to pro ně co nejpříjemnější. Proto budou opět uzavřené bez účasti veřejnosti. Musím říct, že já bych to loni ocenila a dívkám to trošku závidím," dodala Lea. Krásky, které by chtěly nahradit na trůnu královny krásy Leu Šteflíčkovou, se mohou přihlásit na stránkách České Miss.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47