Tajemství dokonalých vlasů českých celebrit prozrazeno. Co slavným kráskám pomáhá?

 Celebrity 
06. května 2019 14:17 / Ema Maxová
  1
Loading...
📷
2 fotografie v galerii
České krásky důvěřují salonu YES VIP Salon YES VIP
Nejspíš vám také vrtá hlavou, jak je možné, že se některé známé ženy pyšní dokonalou hřívou vlasů upravenou podle posledních trendů, jeden den mají vlasy krátké a tmavé, druhý dlouhé a světlé a jejich kvalita netrpí ani přesto, že jsou denně upravovány žehličkami či kulmami.

K dokonalosti slavným kráskám pomáhají předem nabarvené vlasové pásky, a pokud je třeba, pak i s módními odrosty.

"Už jsem předtím vyzkoušela jiný druh metody prodloužení vlasů a měla vlasy dost zničené. A tohle mi opravdu vyhovuje. Narodila jsem se s vlasy, které jsou opravdu velice jemné, takže potřebuji objem, a díky těmto vlasovým páskům ho získám opravdu maximální," nemůže si prodlužování vlasů s konturovacím efektem vynachválit zpěvačka Tereza Kerndlová, ke které dlouhé, husté a zářivé vlasy prostě patří.

Konturování vlasů neboli HairContouring je nová technika prodlužování či zhušťování vlasů, jejímž benefitem je modelování tváře tak, aby nechtěné bylo s citem potlačeno. Spočívá ve využití světlých a tmavých pramenů, které jsou správně namíchané a opticky dokážou například zeštíhlit tvář, zkrátit nos nebo zjemnit ostře řezané rysy tak, jak to umí make-up. Velkou výhodou HairContouringu oproti make-upu je, že večer spolu s odličovačem nezmizí, ale bude vaší tváři lichotit i několik týdnů.

"V metodě HairContouring spatřuji velkou výhodu hlavně v tom, že i když moje vlasy dostávají zabrat v televizi, kdy se točí na kulmu či žehličku, dají se obměňovat a zůstávají v dobré kondici," prozrazuje moderátorka Petra Svoboda, jíž požehnaný stav nesmírně sluší a díky předem nabarveným pramenům vlasů, které se vkládají mezi vlastní, navíc nemusí do vlasů zasahovat chemicky, což se v době těhotenství ani nedoporučuje.

Každý typ obličeje samozřejmě potřebuje trochu jiný přístup a jiné uspořádání světlých a tmavých pramenů. Pokud není třeba modelace obličeje, další výhodou této metody je prodloužení nebo zhuštění vlasů v oblíbené ombré podobě, tedy s tmavými odrosty, jež přecházejí do světlé. V tom spatřuje klady herečka Alice Bendová: „Já vlasy nepotřebuji ani prodlužovat, ani zahušťovat, ale výhodou je pro mě to, že mi takto vlasy zesvětlí a přitom si je nemusím nechávat odbarvovat." 

Kromě českých krásek si HairContouring oblíbily i slavné hvězdy amerického showbyznysu jako Kim Kardashian, Sarah Jessica Parker, Jennifer Lopez či Selena Gomez. Prameny HairContouringu jsou k dispozici ve čtyřech různých délkách od 30 do 60 cm a v nejrůznějších barevných kombinacích a provedeních. Speciální proškolené kadeřnice ze Salonu YES VIP vytvoří trendový look přesně na míru každé tváři tak, aby byl finální výsledek dokonale harmonický.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47