Druhá nejkrásnější Češka letošního roku trávila příchod Nového roku v teple. Jak se vám líbí v plavkách?

 Celebrity 
02. ledna 2019 21:56 / Ema Maxová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Letos poprvé nebyla Jana o Vánocích a na Nový rok doma Archiv J. Šiškové
Druhá nejkrásnější Češka letošního roku, Česká Miss Supranational 2018 Jana Šišková (24) letos poprvé tráví příchod Nového roku v teple. A nejen to. Na španělském ostrově Tenerife oslavila s přítelem Davidem i Štědrý den.

Jana Šišková odletěla do tepla. "Je to vůbec poprvé, co něco takového zažívám a je to úžasný. Letos v Čechách neproběhly žádné přípravy stromečku, pečení cukroví, ale Vánoce byly ve znamení cestování a sluníčka. Odletěli jsme 19. prosince a užíváme si," prozradila.

Ta jako jediná z letošních královen krásy neletěla na světovou soutěž reprezentovat Českou republiku do teplých krajů. Finále Miss Supranational se konalo 8. prosince v Polsku a tak místo krátkých šatiček vezla Jana spoustu kožíšků, čepic a bund.

"Teď si to pořádně vyhrazuji a je mi krásně. Je skvělé počasí, přes den kolem 25 stupňů, jasná obloha a chytám bronz. Za sebou už máme pár výletů, jako napříkad na nejvyšší španělskou horu Pico del Teide. Náročný, ale úžasný," dodala Šišková.

Po návratu do Čech jí čeká řada pracovních zakázek a také zasednutí v porotě na castinzích České Miss 2019, kde se bude hledat nová královna krásy. A může se těšit na pořádné ceny. Letošní vítězka získá dary v hodnotě 2 milióny korun, pronájem bytu a osobní automobil. Poprvé v historii také získá tučnou sumičku hned všech deset finalistek. Každá dostane kontrakt s Juliette Armand na 100 tisíc korun. Přihlásit se na na webu České Miss můžou svobodné, bezdětné dívky ve věku 18-25 let již nyní.

Témata: Miss, Jana Šišková
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve