Operní diva Andrea Kalivodová: Jak se z řidičky začátečnice stala ambasadorkou automobilky?

 Celebrity 
05. prosince 2018 19:43 / Ema Maxová
  0
📷
7 fotografií v galerii
Na silnici krásné pěvkyni vadí hlavně bezohlední řidiči  Peugeot
Operní pěvkyně Andrea Kalivodová vlastní řidičské oprávnění teprve krátce. Pořídila si ho až v 35 letech. Sama přiznává, že začátky nebyly lehké.

„Sem tam nějaká ta odřenina či šrám na karoserii, to se mi na začátku občas stávalo. Dokonce mě potkala i havárie. Naštěstí se ale nikomu nic nestalo a odnesly to jen plechy,“ říká Andrea. Rychle však získala zkušenosti a řidičskou zručnost. Ostatně měla dobrou školu. Autoškolu totiž dělala v Praze, takže byla připravená na všechny nástrahy velkoměsta, včetně extrémně těsného parkoviště pod Národním divadlem, které začínajícímu řidiči neodpustí jedinou chybičku.
 
„Na silnici mi vadí hlavně bezohlední řidiči a „závodníci“, kteří se rádi předvádějí. Já sama jsem slušná řidička, jezdím opatrně a mám ráda příjemnou atmosféru ve voze. Pohodová jízda mě doslova nabíjí energií,“prohlašuje Andrea. Právě pro eleganci a pozitivní pohled na svět, které slavná operní diva vyzařuje, si ji jako svou ambasadorku zvolilo zastoupení značky Peugeot v ČR, a to přestože Andrea právě neoplývá řidičskými zkušenostmi. Zato jí ale nechybí krása, temperament, oblíbenost a hlavně široká řada obdivovatelů jejího pěveckého umění.
 

Za čtyři roky svazku s francouzskou automobilkou přední česká mezzosopranistka jezdila hned s několika automobily se lvem ve znaku. Její garáží prošly například SUV Peugeot 3008, 2008 nebo kombi 308 SW. Andrea nechyběla ani při uvádění nejnovějších modelů na trh, tak jak její role ambasadorky vyžaduje. Před několika dny na Žofíně předvedla vlajkovou loď značky – nový Peugeot 508. Tento model Andreu doslova okouzlil. A nejen ji! Peugeot 508 si získal zájem veřejnosti u nás i ve světě. Před několika dny byl nominován do finále ankety Auto roku 2019 v ČR a následně i do finále Evropského auta roku 2019. „Tohle přesně chci, je to naprosto úchvatné auto!“ netají se svým obdivem k novému modelu Andrea. Zda brzy potkáme překrásnou pěvkyni v tom designovém skvostu, zatím nevíme, jisté ale je, že ambasadorství jí svědčí a zvládá ho s opravdovou grácií.
 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008