V Tatrách odstartovala lyžařská sezóna. Na zahájení nechyběla ani česká topmodelka Pavlína Němcová

 Celebrity 
03. prosince 2018 16:30 / Ema Maxová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Zahájení zimy se nenechala ujít ani krásná Pavlína Němcová TMR
Jako první z tatranských středisek odstartovala první prosincový víkend lyžařskou sezónu 2018/19 Jasná v Nízkých Tatrách. Návštěvníci lyžovali na severní straně Chopku na třech sjezdovkách.

Start sezóny rezort spojil tradičně s bohatým programem. Nechyběly závody, talk show s Annou Polívkovou, aprés-ski party nebo Winter music opening party v hudebním klubu Happy End. Zahájení zimy se nenechala ujít ani česká topmodelka Pavlína Němcová nebo třeba Martin Dejdar.

Start zimní sezóny odstartoval v Jasné 30. listopadu. Hosty čekal bohatý program u příležitosti 100. výročí Československa a známé osobnosti, kteří jsou spjati se sportem a historií lyžování na Liptově. Nechyběla ani výstava fotografií nebo večerní talk show Veroniky Cifrové v Crystal baru s českou herečkou Annou Polívkovou. Ta spolu s Martinem Dejdarem a Markem Němcem natáčí v současnosti v Tatrách nový film s názvem Vánoce budou.

První letošní lyžovačku si návštěvníci užili 1. prosince. Své lyže nebo snowboardy mohli provětrat na třech otevřených sjezdovkách – na severní straně Chopku na modré sjezdovce Biela Púť a na červených sjezdovkách č. 1 Pretekárska z Priehyby na Záhradky a č. 2 Májová z Priehyby do Jasné. V lokalitě Priehyba vypukla taneční party, nechyběli liptovští zbojníci, ochutnávka tradičních místních sýrů a další doprovodný program. Opening vyvrcholil tradiční Winter music opening party v hudebním klubu Happy End.

Nejbližší chladné a mrazivé týdny využije středisko na dosněžení, úpravu a spuštění dalších sjezdovek na obou stranách Chopku. Na otevření lyžařské sezóny čekají již i střediska ve Vysokých Tatrách. První lyžovačka na Štrbském Plese by měla začít 7. prosince. V případě, že to teploty dovolí, bude středisko primárně zasněžovat svahy Interski, Turistická a Junior.

Tip: Plánujete také vyrazit do Tater? Vyrazte pohodlným a hlavně rychlým SuperCity pendolinem.  Jde o nejrychlejší spoj do Tater nabízející kvalitu cestování srovnatelnou s leteckou dopravou. Uhání rychlostí až 160 kilometrů za hodinu, je vybaven polohovatelnými sedačkami, bistrem, zásuvkami i wi-fi připojením. Z Prahy s ním budete v Tatrách asi za šest hodin.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008