Porodí snad osmerčata? Eva Longoria je krátce před porodem jako koule!

 Celebrity 
12. června 2018 09:38 / Ema Maxová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Ani s pořádným bříškem herečka neztrácí chuť k pohybu Instagram
Už před třemi měsíci byla Hvězda Zoufalých manželek Eva Longoria (43) obrovská. Jindy drobná kráska se krátce před porodem sotva valí.

Eva Longoria musí každým dnem porodit! Pořádně zakulacená herečka se již brzy dočká svého vysněného potomka. Po miminku herečka dlouho toužila a otěhotnět se jí podařilo až v minulém roce. S manželem Josém Bastónem, který má z předchozího manželství tři potomky, se na miminko velmi těší.

Obíbená herečka je maličká, měří pouhých 157 centimetrů, takže každé kilo je na ní výrazně znát. Těhotenství bylo na Evě vidět poměrně záhy, a nyní, kdy má krátce před porodem svého vytouženého chlapečka, už je pomalu širší než delší. 

I když Longoria vypadá, že bude rodit každým dnem, neztrácí úsměv a ani chuť k pohybu. S manželem Josém je několikrát týdně k vidění na procházkách po Los Angeles nebo jeho okolí. Termín porodu herečka nikdy veřejně neprozradila, britský Daily Mail psal, že se jí dítě narodí v květnu. Takže buď Eva přenáší a nebo má termín porodu v červnu.

Eva působí velice šťastně a nějaké to kilo navíc vůbec neřeší. Velkou oporou jej jí hlavně její manžel, na jehož adresu, při příležitosti jejich druhého výročí svatby, napsala: „Jsem nejšťastnější ženou na světě, že mám manžela, jako je Pepe, a přeji si, abychom spolu prožili dalších padesát let plných požehnání, smíchu a nekonečného štěstí.“ Je jasné, že tahle manželka zoufalá rozhodně není!

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008