Hanu Zagorovou stále trápí zákeřná nemoc!

 Celebrity 
08. prosince 2017 11:00 / Marcela Plachá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Hana Zagorová plánuje další koncerty i knihu Youtube
Oblíbená česká zpěvačka Hana Zagorová se netají se svou vrozenou nemocí, která ji občas řádně potrápí. Zpěvačka totiž potřebuje krev! Jsem jako upír, říká.

Zdravotní problémy zkomplikovaly v posledních dnech život Haně Zagorové (71). Podle informací Blesku byla zpěvačka znovu v nemocnici na krevní transfuzi, která ji vyřadila z provozu na dva dny. Ve svém vánočním turné, v jehož rámci vystoupí 12. prosince v pražské Lucerně, by ale měla pokračovat. 

„S nemocí stále bojuji. Ani bych o tom nechtěla hovořit, je to situace, která je daná,“ konstatovala nedávno Zagorová, která kvůli vzácnému onemocnění paroxysmální noční hemoglobinurie nemohla mít děti.

Nemoc se snažila vyléčit i alternativní cestou. „Zkoušela jsem všechny možné léčitele. Až mi jeden opravdu pomohl. Předepsal mi hory čajů. Pila jsem je tři roky a ten krevní obraz byl lepší a lepší. A najednou jsem přestala chodit na transfuze,“ vzpomínala Zagorová. Po delším čase se ale nemoc vrátila a oblíbená zpěvačka musí opět bojovat.

Nedávno přitom pokřtila svou knihu. „Ta knížka je úžasná, protože je průřezem mým životem a ani jsem o mnoha věcech, které se tam vyskytují, neměla tušení. Neviděla jsem třeba všechny kritiky, recenze, tituly časopisů a články, které o mně vyšly, když mi bylo nějakých dvacet. Tolik jsem se o to tenkrát nezajímala. Málem jsem zamáčkla slzu, když jsem to viděla," okomentovala knihu pamětí s názvem Zagorka.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008