Česká kráska s exotickými kořeny dobývá svět!

 Celebrity 
29. listopadu 2017 01:00 / Marcela Plachá
  0
📷
5 fotografií v galerii
Miss Europe 2016 Lia Kess je Češka Facebook
Miss Europe 2016 Lia Kess sice pochází z Kyrgistánu, žije ale v České republice. Díky své kráse je již známá po celém světě!

Říká se, že české holky jsou nejkrásnější na světě. Pravdou je, že ve všech kulturách se najdou ženy, které vynikají. Můžeme se přitom pyšnit českou Miss World Taťánou Kuchařovou a mnoha dalšími úspěšnými dívkami. Mezi nimi je také česká Miss Europe 2016 Lia Kess.

Modelka, která pochází z Kyrgistánu, ale už od patnácti let žije v Česku, má všechno, co má vítězka podobné soutěže krásy mít. Nejen, že je sexy a při pohledu na ni se mnoha mužům zamlží bulvy, ale má také něco v hlavě. A to často není u modelek zrovna běžný jev. 

Lia žila dlouho v zahraničí. Jen namátkou v Curychu, Salzburku nebo Dubaji. „Všude jsem se něco naučila. Cestování a život v jiných zemích vám dá strašně moc. Získáte rozhled, poznáte nové lidi, naučíte se jazyky. Zkrátka zkušenosti," usmívá se sympatická blondýnka, která se modelingu věnuje od čtrnácti let. 

Hrdá je však nejen na již zmíněný evropský titul. Zdobila titulní strany řady prestižních magazínů. Byly to třeba Epitome magazine, Glamour, Welabe fashion and glanc magaizine a další. Nebo i NumberOne Magazine, kde se objevily i známé Instagram modelky Nita Kuzmina, Dasha Belize či Olesia Malinskaya. O tom, že není světu modelingu ukradená, svědčí i fakt, že už se stala tváří několika prestižních značek a spolupracovala se znýmými fotografy, jako je Dimitrij Plyusnin. Jisté je, že o téhle kočce v budoucnu určitě hodně uslyšíme.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve