Zpěváci se schovávají před fotografy i do kufru!

 Celebrity 
06. prosince 2017 10:01 / Marcela Plachá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Robbie Williams je na vymýšlení úkrytů machr Youtube
Anglický zpěvák Robbie Williams ukryl svou kolegyni Geri Halliwell do tašky a pak i do kufru od auta! Nechtěla, aby ji viděli novináři!

Populární celebrity chtějí být vidět hodně a často, ale občas se jim to zkrátka nehodí. Zejména herečky a zpěvačky chtějí být na všech fotkách naprosto dokonale upravené. I proto jsou stále ve střehu. Zpěvačka Geri Halliwell proto jednou požádala Robbieho Williamse, aby ji zavřel do kufru!
 
„V mém bytě v londýnské čtvrti Notting Hill jsem měl velká okna a lidé mě mohli vidět, jak se třeba dívám na televizi," popsal Robbie."

„Jednoho večera byla u mě Geri a nevím proč, ale najednou se před bytem objevilo snad 25 novinářů a fotografové nás osvětlovali blesky, abychom přišli k oknu," vylíčil třiačtyřicetiletý hudebník s tím, že na místo zavolal i policii, ale ta mu nemohla pomoct.

Williams o dva roky starší Halliwell schoval do skříně, aby ji policista, který přišel situaci zkontrolovat, neviděl. Když odešel, rozhodl se Robbie odnést Geri ven v tašce. „Měl jsem úžasný nápad, že ji dám do sportovní tašky, protože je velmi malá. Tak jsem ji tam nastrkal a přehodil si ji přes rameno. Mezitím si mě fotili paparazzi a já se choval ležérně. Geri tam měla auto a já ji dal do kufru jejího auta," dokončil historku v televizním pořadu The Graham Norton Show.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum